browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2012.04 Dabas

Ugye tudjátok, hogy mi nem okoznánk fájdalmat Nektek?

Vagy….

Talán mégis?! :)

Eljött hát a nap, amikor a lelkes kesserek vért és verítéket (de inkább az utóbbi) nem sajnálva küzdenek meg A PONTÉRT! GPS-t és térképet szorongatva remegő kezükben szaladnak a paintball golyózáporban, hogy megleljék a rejtélyt elfedő pontot vagy esetleg extra lőszerhez juthassanak… csak egy csapat maradhat talpon!

KATONA! BEVETÉSRE FELKÉSZÜLNI!

Bevetési dátum: 2012. 04. 22. 09:00:00 ZULU (hogy ez mi a fenét jelent?! :) )

Helyszín: Közép-Európa, Magyarország, Dabas, N 47°11.506′ E 19°18.711′

Csapattársak: +4 tetszőleges vagy általunk választott edzett kesser

Ellenfél: 5 morcona, félelmet és fájdalmat nem ismerő GPS-vadász

Terület: több, mint 1 hektár

Feladat: fegyverek és lőszerek megszerzése, pontok leleplezése, információk begyűjtése, azok megvédése, bázisra visszatérés (Ha-ha, ez így egyszerűnek tűnik ám! :) ) Többkörös verseny, nemcsak a győztes, a vesztes csapatok is játszanak egymással.

Felszerelés: a lövedékek becsapódáskor fájnak (nem tudtad, katona?!). Több rétegű ruha, terepre megfelelő lábbeli. A helyi ellátóközpontunk biztosít neked overált (ha kéred), maszkot, fegyvert, lőszert (200 db az indulócsomagban).

Takarmány: bográcsgulyás

Junior vagy? 16 év alatt szülői engedély-köteles a bevetés!

Bevetési költség: 4300 Ft ruha nélkül (hm, ez érdekes lesz! :) ), 4800 Ft, ha mi biztosítunk overált, ebéd 800 Ft/fő, lőszer 8 Ft/db (a 200 db felett)

Infó: a lövedék ételfestéket tartalmaz, mely könnyen mosható. Amazonok számára mellvért biztosított.

Alternatíva: folyamatban van egy dabasi kiskörút geoláda pálya kiépítése a fegyverek iránt kevésbé vonzódó játékosoknak! Részletek hamarosan!

Infrastruktúra: víz, WC, fedett étkezésre alkalmas terület

Megjegyzés: a honlapon folyamatosan frissülni fognak az infók, érdemes vissza-visszanézni. A helyszínen szokás szerint lehetőség lesz a GEObolt webáruházban található széles termékskála megtekintésére, vásárlásra. A résztvevők mindegyike garantált emlékkel térhet haza (naná, a lövések nyomai, he-he :) ) A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt.

 

 Egyéb kérdés katona?

Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Telefonszám
Életkor *
Kérsz overállt? *
Kérsz ebédet? *

Ráhangolódásnak pedig ajánlom a következőt:


 


8 Responses to 2012.04 Dabas

 1. Fekete Balázs

  nem rossz :D ha airsoft lenne mennék, de a paintballt nem csipázom. ELŐRE!

  • admin

   Szia! Talán majd a legközelebbi :) Előbb ezt éljük túl :)

  • taky111

   ZULU=helyi idő szerint :)

   • admin

    Görbe barátunk meg ezt találta róla: “UTC kordinált világidő: Mo-on a téli időszmítás szerint +1 órával, a nyári szerint +2 órával több a helyi idő – Universal Time Coordinated = Zulu time (Z) ” :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>