browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2011.05 Tököli parkerdő

Unod a szürke hétköznapokat?

Egy kis adrenalinra vágysz?

Vagy jól jönne a haverokkal egy kis “buli”?

Akkor a GeoBolt éjszakai túráját Neked találtuk ki!

GeoBanya

Miért gyere el?

  • a ládakeresés élményéért,
  • az éjszakai keresés plusz izgalmáért,
  • a hangulatért,
  • trükkös, különleges rejtésekért,
  • a jó csapatért!

Itt nem lesz elég a GPS-ed! Nem lesz elég, ha van egy erős zseblámpád!

Mire lesz még szükséged?

A bátorságodra!

Forduláskor a hátizsákod miatt megzörren a bokor mögötted?

CSIGAVÉR! – csak Te voltál vagy a haverod! :)

A rendezvény tervezett menete

21:00 Regisztrálások, indulások

02:00 Ajándéksorsolás (felajánlásokat szívesen fogadunk!)

02:30 Rendezvény vége (természetesen ha mindenki visszaér hamarabb, akkor a záróesemények is korábban történnek)

Ja, hogy mit fogsz csinálni este 9 és hajnal 2 között?

A Tököli Parkerdőben előzőleg elrejtünk 10 geoládát, melynek koordinátáit induláskor megkapod. Az ezekben található jelszavakat kell megtalálnod és összegyűjtened.

A teljes terület megközelítőleg 6 km2. A túra folyamán találkozhatsz majd hagyományos és trükkös, különleges rejtésekkel is. Van, ahol a koordináta a célhoz navigál, de az is lehet, hogy csak egy kiindulópontra, ahonnan a fényvisszaverő prizmákat követheted… ki tudja? :)

A rendezvény ideje alatt lehetőség lesz PMR rádió segítségével a 3-as csatornán kommunikálni a rendezőkkel és egymással, ezért akinek van készüléke, hozza magával (korlátozott számban tudunk készüléket kölcsönadni).

A beérkezéskor lehetőség lesz péksütit és lilahagymás zsíroskenyeret venni, illetve üdítő is lesz. (Saját készítésű süteményeket és párlatokat is szívesen fogyasztunk :-) )

Nevezési díj: 1400 Ft / GPS (tartalmaz 2 szelet lilahagymás zsíroskenyeret)

Számítunk Rád!

Fontos információk:

a rendezvény 2011.05.21 21:00-02:30 között kerül megrendezésre a Tököli Parkerdőben. Parkolási lehetőség a É 47°17,628′ K 19°0,768′ koordinátákon található parkolóban és a környező utcákban. A bázis a É 47°17,744′ K 19°00,463′ helyen található, ahol a webáruház termékei is megtekinthetőek lesznek. Étkezési lehetőségek a rendezvény előtt a környező éttermekben, 0-24 órás Tesco 6 km-en belül található.

Köszönjük támogatóink segítségét!

 

Támogatóink

Egyéb információk: a rendezvény idején a láthatósági mellény viselése mindenki számára kötelező! Induláskor minden csapattal mobiltelefon számot egyeztetünk a rendezvény ideje alatti kapcsolattartás miatt. Az erdő területére a sorompó után gépkocsival behajtani tilos! Ivóvizet és egészségügyi ládát a helyszínen biztosítunk. Induláskor a koordinátákat csak USB háttértárként működő GPS-re tudjuk garantáltan feltölteni. A helyszínről nyomtatott térkép fog a rendelkezésre állni. Minimum egy, de két zseblámpa javasolt (pl. egy kézi+egy fejlámpa). PMR rádió bérlése esetén személyi igazolványt és 5.000 Ft letéti díjat kérünk, melyből 4.500 Ft jár vissza a készülék sérülésmentes visszaszolgáltatása után (500 Ft bérleti díj). A nevezési díj csapatonként (GPS-enként) számít, nem fejenként, viszont egy nevezéssel egy ajándékot lehet nyerni. A csapatok maximális létszáma nem korlátozott.


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>