browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Éjszakai túrák

Éjszaka egyedül az erdőben… elég hátborzongató tud lenni!

Este a bázison

Viszont ha a haverokkal megyünk ládát keresni, zseblámpával, esetleg PMR rádióval felszerelkezve, az már jó buli!

Éjszakai rendezvényeink napnyugta után kezdődnek. A túra előtt az illetékes erdészet mellett a helyi vadásztársaságokkal is leegyeztetjük a túra menetét, hogy senkit ne érjen kellemetlen meglepetés ez idő alatt. A regisztráció során ellenőrizzük, hogy mindenkin legyen láthatósági mellény és elkérjük a résztvevők mobiltelefon számait is (legalább csapatonként egy számot). A rendezvény végéig mindenkinek vissza kell érkeznie, ellenkező esetben felvesszük velük a kapcsolatot. A túra során folyamatos és ingyenes PMR (walkie-talkie) kapcsolat lehetséges a bázissal és többi túratársunkkal.

A geoládák rejtései természetesen alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz: fényvisszaverő festékkel navigáljuk a megfelelő irány felé a játékosokat, illetve fényvisszaverő prizmák is segítik a tájékozódást. Bizonyos esetekben pirosan villogó fény jelzi a ládát, hol pedig mozgásra bekapcsoló hangautomata veszi fel a kapcsolatot az arra tévedővel, de az sem kizárt, hogy saját bejáratú szellemünkkel találkozol az erdőben :)

Néha a természet is megviccel ám minket, szárazviharban, eső nélkül de a villámok folyamatos cikázása közben még izgalmasabb a túra! Hidd el, mi már tapasztaltuk! :)


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>