browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2012.07 Tata

Mottónk: Vigyázz Tata, jövünk! :)

A szokásostól eltérően most nem teljesen mi alakítottuk a programokat. Egy kedves ismerősünk, Tolmácsi Ágnes kért fel minket, hogy képviseljük magunkat az általa szervezett Tengerecki táborban, mint programszervezők. Örömmel mondtunk igent rá!

A túra előtt két héttel már felmértük a terepet. Koordinátákat mértünk, rajzot csináltunk a helyről és a könnyen azonosítható pontokról (fűzfa, híd, stb.) Otthon elkészültek a túralapok és a TERV, az alap-sztori.

Mivel főleg óvodás és kisiskolásoknak volt a játék előkészítve, ezért GPS helyett egy csinos térképpel indulhatott minden csoport útnak. 11 pontot kellett megtalálni, mindenhol rejtvények és tárgyak várták a 6 csapatot. A több, mint 30 ember lelkesen és kíváncsian vágott neki a túrának.

Valamivel több, mint 4 óra kellett a táv teljesítéséhez, ekkor tudtak már az összes információ birtokában megbirkózni a 11. ponton található számzáras ládával, mely a “kalózok kincsét” rejtette.

A rendezvény hangulatát és történéseit nem is tudnánk jobban elmesélni, mint az ott készült videóval:

 

 

Köszönjük, hogy részt vehettünk ebben a nagyszerű táborban és együtt örülhettünk a gyerekek sikerének :)


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>