browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2010.05 Tököli parkerdő

Rendezvény mottója: “Ne tökölj, gyere!”

Kirándulás közben

Helyszín: Tököli Parkerdő

Koordináták: É 47°17,744′ K 19°00,463′

Parkolás: É 47°17,628′ K 19°0,768′ (kb. 12 autó, többiek környező utcákban)

Időpont: 2010. július 3. 10:00-17:00

Első rendezvényünkön egy laza, erdőjárós túrát szervezünk a Budapesttől alig 15km-re lévő Tököli Parkerdőben, melynek célja elsősorban, hogy egy kicsit megismerjük egymást, megnézhessétek élőben is a termékeinket. A helyszínen lehetőség lesz a gyerekeknek játszani, piknikezni, remélhetőleg a bográcsban is fog valami rotyogni, illetve természetesen a GPS-eteket se hagyjátok otthon, hiszen lesz pár elrejtett “láda” is. A résztvevők között ajándéksorsolás is lesz a nap folyamán. A terep nagykerekű babakocsival is könnyen járható, döngölt földút. A kiindulópont közelében kb. 70 ülőhely és 9 asztal található.

A rendezvény tervezett menete:

Az egyik koordinátánál

10:00-tól: Regisztrálások, indulások

12:00-tól: beérkezések

13:00-tól: ebéd

16:00-kor: ajándéksorsolás (követhető termékek, kuponok, stb.)

17:00-kor: rendezvény vége, természetesen lehet maradni a helyszínen :)

A rendezvény ideje alatt korlátozott számban rendelkezésre bocsájtunk gyermekjátékokat, focilabdát, illetve a tisztáson 4-5 mérleghintát is birtokba vehetnek a csemeték.

A teljes terület megközelítőleg 6 km2. A túra folyamán 10-15 ládát lesz majd lehetőségetek megtalálni, ebből 8-10 lesz a “kötelező”. A pontokat egyenlőre sajnos papíron fogjuk tudni odaadni, a pontok áttöltése technikailag még nem megoldott, de szerintem ez a kis kellemetlenség 5 percnyi pötyögéssel áthidalható :) Az ajándékok sorsolás útján lesznek kiosztva, az eseményt direkt nem versenynek, teljesítménytúrának szervezzük, inkább egy kényelmes szombati sétát szeretnénk nektek kínálni.

Díjak:

Nevezési díj: 1000 Ft / GPS (egy főre való egytál ételt tartalmaz)

Pótebéd: 500 Ft / fő (gyerekadag külön nincs)

Ebédet a péntek (júl. 2) 12:00-ig jelentkezőknek tudunk garantáltan biztosítani, a dél után jelentkezőket a “készlet erejéig” tudjuk kiszolgálni.

Amennyiben lemaradtatok a déli jelentkezésről és mégis szeretnétek ebédelni, úgy a bejárathoz két legközelebb eső étkezési helyen, Géza bácsi borozójában és az Akácos-Marika Étteremben 10% kedvezményt tudunk biztosítani az ételek árából!

FIGYELEM! Az erdő területére (a sorompó után) TILOS autóval bejönni! A bázispont kb. 200 méter séta a bejárattól.

Jelentkezni regisztrálás és belépés után tudtok, ha kérdésetek van, akkor keressetek minket e-mailben!


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>