browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Családi programok

Ajándéksorsolás

Cégünk 2010. május óta szervez rendszeresen családi túrákat, rendszerint erdőkbe és lehetőleg olyan helyekre, melyek nagy része akár babakocsival is megközelíthető. Ezekre a túrákra jellemző a nem túl korai kezdés illetve igyekszünk elkerülni, hogy az éjszakába nyúljon a vége.

A pihenőidőben, a visszaérkezés és az eredményhirdetés között a bázis környékén lehetőség van játékok használatára, szokott nálunk lenni foci, tollaslabda, frizbi és még pár olyan játék, melyekkel nemcsak a gyermekek, de a felnőttek is jól érezhetik magukat. Az ajándéksorsolást szintén a résztvevő ifjak segítségével szoktuk végezni, hiszen ők szokták kihúzni a “kalapból” a nyertesek nevét.

A rendezvényeken rendszerint lehet üdítőt és édességet, rágcsálnivalót is vásárolni, illetve általában péksütemény (pl. pogácsa) is szokott lenni az éhes szájak részére :)


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>